Not Enough Fuel Pressure in My 2000 Blazer

The 2000 Chevy Blazer krever drivstoff press på mellom 58 og 64 pounds per kvadrattomme . Et trykk nivå under dette området kan indikere et problem med bensinpumpen , drivstoff filter eller drivstoff trykkregulator . Fuel Pump

bensinpumpen og drivstoff senderenheten er lokalisert i drivstofftanken . Disse komponentene er ansvarlig for å sende brennstoff til motoren og produsere det nødvendige brennstoff trykket i systemet . Hvis en av disse enhetene er defekt , vil trykket nivå i drivstoffsystemet trolig falle under anbefalt nivå .
Fuel Filter

drivstoff filter er plassert under bilen , montert på innsiden av rammen skinnen. Hvis dette filteret blir tett , kan det hindre at bensinpumpen fra å levere en tilstrekkelig flyt av drivstoff til motoren og redusere drivstoff press.
Fuel Pressure Regulator
< p> drivstofftrykket reguleringsventilen er en sylindrisk metall- beholder plassert på drivstoff skinnen , nær inntaksmanifold . Den inneholder en jærbelastede ventil som blør overflødig drivstoff og trykk. Hvis ventilen blir tett, kan det holde seg i åpen stilling , slik at for mye drivstoff for å gå tilbake til tanken og redusere drivstoff press.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67958.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer