Feilsøking en 1997 Pontiac Grand Prix

The Pontiac Grand Prix først traff gatene i 1962. Det forble i produksjon frem til 2008 da modellen ble endelig pensjonert. 1997 Pontiac Grand Prix representerte starten på den sjette generasjonen av kjøretøyet. Denne generasjonen fått en stor redesign i løpet av de foregående modellene. Bilen var tilgjengelig som todørs kupé og en fire-dørs sedan-modellen. Det var tre motoren valg for 1997 Grand Prix, alle av dem seks-sylindrede motorer. Instruksjoner
en

Kontroller nivået på motoroljen, samt nivåene av styring, brems og overføring væske på en jevnlig basis. Hvert fluid er inneholdt i et lukket system, og nivået av hver bør ikke variere med for mye. Hvis du oppdager en av væsker er plutselig lavere, kan det være en indikasjon på en stor lekkasje i dette systemet. Dette bør bli sett på av en mekaniker så snart som mulig.
2

Sett nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen til første posisjon for å slå på elektriske artikler. Kontroller radio, vifte, elektriske vinduer og lykter på 1997 Grand Prix. Hvis noen av de elektriske elementer jobber, men en annen ikke er det, kan dette være en indikasjon på at sikringen for at systemet er sprengt og må skiftes. Fjern sikringen i sikringsskapet plassert under sjåførens side av dashbordet, og se gjennom plasten enden av sikringen. Hvis metallet stripe på innsiden av plast enden er brutt, da sikringen må byttes ut.
3

Kjør 1997 Pontiac Grand Prix og se hvordan bilen reagerer når du trykker på gasspedalen. Alle tre motor alternativer med modellen er drivstoff injiseres. Som bilen aldre, er det mulig drivstoff sprøytebrukere kan bli litt tett. Rådfør deg med en mekaniker og legge en flaske med drivstoff injektor renere å hjelpe rengjøre injektorer. Hvis problemet vedvarer, kan det hende at injektorer må rengjøres av en tekniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67957.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer