Hvordan erstatte en 1998 Pathfinder Bose Radio

Det opprinnelige navnet for Nissan biler var Datsun, men historien går tilbake lenger enn det. I 1914 kom tre japanske menn sammen for å danne en bilprodusent som heter DAT - navnet var et akronym hjelp av den første bokstaven i hvert manns etternavn. I 1932 skiftet selskapet navn fra DAT til Datsun. I 1934 ble selskapet navn endret til Nissan Motor Co, tenkte Datsun fortsatt forble som navnet på biler produsert av selskapet. I 1981 begynte Nissan Motor Co en verdensomspennende markedsføringskampanje annonsere endring av sin bil er navn til "Nissan." I 1985 lanserte Nissan en ny SUV - Pathfinder. Skifte Bose radio i 1998 Pathfinder er grei, når du finner de dash bezel skruene. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
maskeringstape
Permanent markør
Flere Instruksjoner
en

Se på undersiden av dashbordet rammen - den plast trim rundt radio-og air-condition-kontroller - og finne de to skruene som fester den til dashbordet. Fjern de to ramme-festeskruene, med en stjerneskrutrekker
2

Trekk bunnen av dash rammen oppover;. Lytte etter de lavere klemmene til å løsne. Arbeid deg oppover rammen, dra det utover for å frigjøre alle sine klemmene. Koble ledningsnettet fra baksiden av sigarettenneren ved å trekke bort fra sigarettenneren.
3

Etikett alle ledningene plugges inn på baksiden av rammen montert brytere, ved hjelp av en permanent tusj og maskeringstape. Trykk på låseknappen på hver av de ramme-monterte brytere - fare lys, tåkelys og bakre vindusvisker - og trekk hver sele fra bryteren. Fjern dash rammen og sett den på et sikkert sted for å forhindre brudd.
4

Fjern de fire radio-festeskruene, med en stjerneskrutrekker. Trekk radio fra sin chassis i dashbordet før du kan få tilgang til ledningene på baksiden av radioen. Trykk og hold på utløserknappen på hver av de hvite ledningsnett på baksiden av radioen, og trekk hver sele fra radioen. Trekk antennekabelen - den sorte ledningen - fra baksiden av radioen. Ta ut radioen fra Pathfinder
5

Koble de to ledningsnett til baksiden av radioen -. De er forskjellige former, så de kan bare plugge i en stikkontakt hver. Plugg antennekabelen inn i sin kontakten på baksiden av Pathfinder radio.
6

Skyv radioen inn i kabinettet i dashbordet, stille opp styrepinnene med lokalisering hull i radioens parentes. Stram radio-festeskruene med en stjerneskrutrekker.
7

Plug ledningsnettet i sine respektive ramme-monterte brytere, og fjern maskeringstape etiketter. Koble ledningene tilbake inn på baksiden av sigarettenneren.
8

Linje metallklipsene på baksiden av dashbordet bezel med sporene i dashbordet. Lett trykk omkretsen av rammen med hånden for å engasjere klemmene. Stram de to ramme-festeskruene på undersiden av dashbordet bezel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68342.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer