Ford Explorer elektriske problemer

De verste elektriske problemer din Ford Explorer kan oppleve er relatert til motorytelse. Det er best å lokalisere og reparere slike problemer før du forsøker å utføre unødvendige reparasjoner på Explorer motor. Batteri

Det første stedet å begynne å diagnostisere noen elektriske problemer er å inspisere bilens batteri. Bruk et multimeter for å teste sine kostnader . Batteriet skal holde minst en 12,6 -volts kostnad å bli vurdert fulladet. Sjekk batterikablene og terminaler for skade eller korrosjon , og for å se om de er koblet tett .
Dynamo
p Hvis batteriet er nytt, men har lav eller ingen lading, kan dynamoen ikke fungerer ordentlig . Hvis Explorer mangler kraft (når motoren er i gang ) når du slår på elektronikk , kan dynamoen være feil . Test dynamo ved hjelp av en digital multimeter . Inspiser for slitasje og sprekker , og riktig spenning på dynamoen drivebelt .
Starter System

Starteren system bør undersøkes hvis Explorer vil ikke start i det hele tatt . Inspisere tenningslåsen på rattstammen . Også teste startsolenoiden og startmotoren for feil . Sjekk starteren stafett og starteren fôr kabelen i motorrommet ved siden av batteriet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66379.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer