Problemer med No Spark fra spolen i en 1992 Geo Tracker

The 1992 Geo Tracker var tilgjengelig i to-wheel og fire-wheel-drive modeller og var utstyrt med en 1,6-liters TBI in-line SOHC firesylindret motor. 1992 Tracker har en distributør tenning system som bruker tenningen coil og tenning kontroll modul til meter gnisten til pluggene. Testing tennspolen er en relativt enkel prosess og bør ikke ta lang tid å fullføre. Prosedyrene innebærer testing av de primære og sekundære avvikling av spolen, som vil gi deg mer nøyaktighet for å fortelle om tennspolen er bra eller dårlig. Du trenger
multimeter
Ratchet og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Hev Tracker panseret og koble den negative batterikabelen fra batteriet med en Ratchet og socket. Brette kabelen til side av batteriet for å unngå utilsiktet kontakt under dette prosjektet.
2

Sett multimeter til ohm innstillingen, som ligner en opp-ned hestesko. Sett meter mellom 10 og 100 ohm innstillingen.
3

Fjern de elektriske kontaktene til spolen for hånd. Fjern distributør til coil ledningen. Plasser den røde proben fra multimeter på en spiss av spolen, hvor den elektriske kontakten plugges inn i spolen. Plasser den sorte ledning til den andre spiss. Multimeter bør lese mellom 0,72 og 0,88 ohm. Hvis avlesningen ikke er innenfor disse specs, trenger spolen som skal erstattes.
4

Still multimeter for å kilohm, eller 1000-ohm innstillingen. Plasser den røde sonden av multimeter på positiv spiral innlegget, som er merket med en "+"-symbolet. Plasser den svarte proben på negative innlegg, merket med "-"-symbolet. Avlesningen mellom spolen innlegg fører bør være mellom 10,2 og 3,0 kilohm. Hvis målingen ikke er innenfor disse specs, bør spolen skiftes ut.
5

Bytt spiral elektriske kontakter og distributør til spiral ledninger for hånd. Installere den negative batterikabelen og trekk kabel bly tettsittende med en skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68507.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer