Hva er tegn på at My Master eller My Slave Cylinder er skutt?

Hvis du kjører en bil med en manuell girkasse, er bilen utstyrt med en master clutch sylinder, master brems sylinder og clutch slave sylinder. Problemer som påvirker noen av disse komponentene kan føre til problemer med bilens grunnleggende flytting og driving evner. Det er flere ting du kan se etter hvis du mistenker at bilen har en skadet master eller slave sylinder. Lekkasjer

bilens clutch master sylinder, slave sylinder og brake master sylinder alle inneholder hydrauliske væsker designet for å opprettholde trykket i bremsing og clutch-systemer. Hvis du oppdager vanndammer under bilen din, og er ofte å måtte fylle bremse eller clutch væske, sjansene er du kanskje erstatte en av sylindrene.
Trykktap
< p> Både bremsing og clutch systemer opererer ved hjelp av innebygde opp hydraulisk trykk for å stoppe eller engasjere systemet. Hvis din herre eller slave sylinder er sviktende eller har sviktet, vil du miste dette presset. Som et resultat, kan det hende at clutchen eller bremsepedalen bli myk, spretne og /eller har noen gratis reise før engasjerende. Hvis noen av disse situasjonene oppstår, må du erstatte funksjonsfeil komponent umiddelbart.
Systemfeil
p Hvis du trykker ned på clutchen eller bremsepedalen og absolutt ingenting skjer - bilen begynner ikke å bremse ned, betyr overføring ikke løsne, eller pedalen går helt til gulvet uten motstand - sjansene er en av bilens clutch eller bremsesylindrer har sviktet helt. Du vil ikke kunne trygt kjøre bilen, og i tilfelle av clutch master sylinder, kan kjøretøyet ikke være operativ selv om du vil den skal være, fordi du ikke vil være i stand til å skifte gir eller ta av.

Slipping
p Hvis din clutch begynner å skli, som er et begrep som ofte refererer til ikke å gå i gir riktig eller raskt, er det en sjanse bilen har en blokkert master sylinder eller et problem med slave sylinder. Den delen forårsaker slipping må byttes i de fleste tilfeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66092.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer