Nissan Pulsar Vil ikke Turn Over

Produsert mellom 1978 og 2007 Nissan Pulsar er en av Nissans lengstlevende kontinuerlig produserte biler. Hvis din Nissan Pulsar ikke vil snu du må starte feilsøking på elektriske systemet. Vanligvis er resultatet et defekt batteri, men i tilfelle batteriet sjekker ut, må du gå gjennom prosessen med feilsøking tenningen, startmotor og startsolenoiden. Disse komponentene må arbeide for å skru over motoren. Du trenger
Ohmmeter
Batterilader (valgfritt)
Skrutrekker
Second person
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller spenningen produksjonen av din Pulsar batteri. Batteriet skal sette ut 12 volt når bilen er av. Kontroller batteriets utgang. Plasser ledningene til et ohmmeter på batteripolene. Den røde kabelen går til positive og den sorte ledningen går til det negative. Plasser ohmmeter på 20V DC og sjekk output lesing. Hvis produksjonen er mindre enn 12 volt, må du lade batteriet ved hjelp av bil batterilader. Hvis røren fremdeles leser mindre enn 12 volt etter lading, erstatte den med en fungerende batteri. Hvis Pulsar fortsatt ikke vil starte med en ladet eller nytt batteri flytte til neste trinn i feilsøkingen.
2

Slå på Pulsar lykter. Dette skaper en belastning på batteriet. Når du slår på tenningen, sender tenningsmodulen makt sender strøm til startmotoren og startsolenoiden. Dette skaper en ekstra belastning på batteriet. Fallet i batterispenning bør føre til at frontlyktene skal dempes. Hvis lampene ikke klarer å dimme, er resultatet med feilsøkingen en defekt tenningsmodul. Hvis lysene dempet, er indikasjon på at tenningsmodulknastene fungerer og du bør gå videre med feilsøkingen.
3

Finn startmotoren boltet til transmisjonshuset. Starteren er ca 8 inches lang. Startsolenoiden bolter til transmisjonshuset direkte ved siden av starteren. På bunnen av releet, vil du finne to ledninger festet til plateflikene. Ledningen til venstre går til tenningsmodulen og ledningen til høyre hopper over til startmotoren.
4

Touch både metall tappene på bunnen av startsolenoiden på samme tid ved hjelp av en skrutrekker. Dette shorts ut spolen og hindrer motoren i å snu seg når du slår på tenningen. Det vil imidlertid tillate startmotoren å slå på.
5

Fortell den andre personen til å slå på Pulsar er tenningsnøkkelen i fem sekunder. Hvis startmotoren ikke slår seg på eller motoren går intermitterende, er startmotoren defekt. Hvis startmotoren slår seg på, og det går greit i fem sekunder, startmotoren arbeid og magnetventil er defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66558.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer