Hvorfor My Starter fortsatt kjøre etter at motoren er i gang ?

Tenningssystem et kjøretøy har flere hovedkomponenter . Spy av motoren er utført av starteren . Som forrett aldre, flere problemer kan oppstå , en av dem er at starteren vil fortsette å kjøre etter at motoren har startet. Ignition Switch

Tenningsbryteren bestemmer når starteren er å engasjere bilens svinghjulet. Denne bryteren er en grunnleggende elektronisk komponent som registrerer når nøkkelen vris til de forskjellige valgene . En dårlig bryteren kan tillate strøm til å flyte kontinuerlig til forrett og la den gå mens motoren er i gang.
Starter Failure
p Hvis starteren ikke virker mekanisk , den redskap kan ikke være i stand til å trekke tilbake fra svinghjulet og tilbake inn startapparathuset. Når dette skjer, vil starteren holde kontakten med svinghjulet og slå med motoren .
Svinghjul Damage
p Hvis svinghjulet blir skadet , starteren utstyr kan ikke delta svinghjulet riktig. Vanligvis vil dette føre til en ikke- start tilstand , men det kan føre til starteren utstyr for å sette seg fast i svinghjulet tennene . Dette vil føre til at starteren skal skilles fra motoren når den er startet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67306.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer