Saab 9000 Holder Stalling

Saab 9000 dukket først opp på midten av 1980-tallet. Det kom i en rekke modeller , hvorav de fleste hadde turbo og Saabs Trionic datastyrte motorer. Tidvis problemer i vakuum system eller defekte elektronikk forårsaket bilen til stall . Dirty Spjeldhus

Stamming kan skyldes en ansamling av smuss og olje i Trionic -kontrollerte spjeldhus . Spjeldhus regulerer blanding av drivstoff og komprimert oksygen kommer fra turboladeren til en meget presis grad. Variasjoner i blandingen kan forårsake steiling . Koble klemmene og gummistøvel på toppen av spjeldhus og rense den med throttle body spray kan løse problemet .
Vacuum Leak

Stalling kan også være forårsaket av vakuum lekkasjer i 9000 er turbolader system . For å forårsake stalling , ville en betydelig lekkasje måtte forekomme . Kontroller at alle vakuum slanger og deler som er koblet til vakuum system og koblingene er tette .
Dirty Mass Airflow Sensor

Stalling og stamming kan være forårsaket av Mass Airflow Sensor eller MAF . MAF- måler lufttrykket i vakuumsystemet . Uregelmessig ladetrykk fra en fast MAF kan føre til blokkering. Fjern MAF sensor og spray Isopropanol renere på de ulike elementene i MAF , og la det fordampe før re -installere det .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67307.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer