Hva er funksjoner av Emission Control Valve i lastebiler?

Starter på 1990-tallet , den føderale regjeringen begynte å kreve nye biler å integrere sensorer og teknologi for å redusere utslipp fra forbrenning . Disse kravene følger en rekke nye kontroller , ventiler og sensorer som sporer motorytelse. Utslipp regulatoren er en av disse funksjonene. Emission Control Systems

biler produsert etter den føderale mandat inkluderer en fordamping eksosrensesystemet. Denne serie av kanaler og sensorer styre gass eller gasser fra å unnslippe til atmosfæren. Utslipp regulatoren åpner systemet til lufting slik gass kan senke i tanken som det blir brukt, men stenger for å holde det under trykk.
Kode Signaler

Når utslipp ventil i en lastebil eller bil fungerer ikke riktig , vil feilen vanligvis oversettes til bilens on-board diagnostiske datamaskin som en kode P1443 eller P0446 . Denne koden kan dekke en rekke andre utslipp styresystem feil, så det er ikke unikt for ventilen funksjonen.
Diagnostisering Emisjonen

Den beste måten å finne ut om et utslipp regulatoren er defekt , er å koble en on -board diagnose ( OBD ) - II scanner til bilens datamaskin og lese kodene. Skanneren vil trekke ned feilkoder som signaliserer ventilen funksjonsfeil. Deretter kan en mekaniker gjøre reparasjoner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66897.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer