Hvordan Koble en Battery feilsøker en Dynamo

Koble fra bilens batteri kan synes å være en enkel oppgave, men sikkerhet er viktig når du arbeider med alt elektrisk komponent. Batteriet er ansvarlig for å drive alle komponentene i bilen som krever en 12 volts strøm for å operere. Hvis bilens batteri kobles ordentlig, kan det kortslutte hele elektriske systemet, også føre til døden av strømstøt. Koble fra batteriet for å feilsøke dynamo kan trygt gjøres hjemme. Men du bør alltid bruke forsiktighet og varsomhet mens du utfører denne oppgaven selv. Du trenger
Stikknøkkel satt
Black elektrisk tape
White malerens tape
Empty fem gallon bøtte
Vis flere instruksjoner
en

Bruk din pipenøkkel å fullstendig løsne og fjerne den negative terminalen bly. Bilbatteriet negative terminalen vil ha et minustegn ved siden av den på toppen av batteriet.
2

Pop batterikabelen ut av plasten trim klippet holder den flatt mot bilbatteriet.

3

Pakk hele metall enden av batteriet kabel med sort elektrisk tape. To lag med båndet vil være tilstrekkelig.
4

Skriv ordet "negative" på en liten del av malerens tape og plassere den på den negative batterikabelen.
5 < p> Løsne og fjern den positive batterikabelen, og også det spretter ut av plasten trim klipp. Pakk metall enden av kabelen med svart tape, og merk den med malerens tape så det står "positive". Lå batterikablene motsatte av hverandre.
6

skru fra hverandre to j-bolt mutrene som holder batteriet til skuffen sin. Hvis bilens batteri ikke har j-bolter, de to mutrene du må fjerne er på bunnen av batteriet på hver side. Plasser bolter og muttere sammen bortsett nærheten arbeidsområdet.
7

Still tom bøtte nær fronten av bilen, slik at bunnen vender opp. Sakte og forsiktig med begge hender, løft den bilbatteri fra skuffen sin. Plasser batteriet ned på bøtte forsiktig.
8

Koble ledningsnettet koblet til dynamoen din. Fjern den positive kabelen fra dynamoen og tape metall enden med svart tape. Strømkablene bolt vil være under den svarte gummi cap på dynamoen. Feilsøke dynamoen, deretter reversere denne prosessen nøyaktig å installere og koble bilbatteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64901.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer