Hvordan sjekke en Ford temperaturregulator

Temperaturregulatoren i din Ford bilen styrer varme og aircondition. Når temperaturen kontrolleren ikke fungerer normalt , vil du ikke være i stand til å betjene oppvarming og air condition enheter i bilen . Temperatur kontroll moduler er svært dyrt for Ford biler og er normalt bare tilgjengelig fra en Ford forhandler , men noen auto deler butikker kan hamstre ettermarkedet enheter. Før du bytter din temperaturregulator , må du feilsøke problemet . Instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen og finn sikringen for temperaturregulator. Bruk sikringen diagrammet for å finne temperaturregulator sikring.
2

Trekk temperaturregulator sikring ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringsskapet .
3

Kontroller metall stripe på innsiden av sikringen for å sikre at det ikke er ødelagt eller brent. Hvis det er brent eller brutt , må du skifte sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke .
4

Slå på temperaturregulator makt. Hvis temperaturen kontroll modul ikke starter , så det er et problem med kontrolleren , og det må bli erstattet av en profesjonell mekaniker . Den vanligste årsaken for temperaturkontroll svikt er en kortslutning i temperatur kontrolleren kretskortet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64739.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer