Slik feilsøker en 1999 Yukon Air Conditioner

The 1999 GMC Yukon kom med en stor, 5,7-liters V-8 motor som presser ut mer enn 255 hestekrefter. Vanligvis store V-8 motorer avgir mye varme. At varmen forlater til slutt motorrommet og inn i cockpiten gjennom lufteventiler. Dette betyr at du må ha en high-powered air condition-systemet for å kjøle alle ned i sommermånedene. Hvis klimaanlegget ikke reagerer som den skal, er det lett å diagnostisere problemet. Du trenger:
1999 GMC Yukon A /C tjeneste montering
en kan A /C opplading damp med slange og manometer
Vis flere instruksjoner
en

Turn Yukon på og slå klimaanlegget på. Hvis kompressoren fungerer, gå videre til trinn to. Hvis kompressoren ikke slår seg på, må den byttes ut. Dette er en reparasjon som bør håndteres av en profesjonell tekniker.
2

Koble Yukon tjeneste passende munnstykke til lade luft kan og feste slangen til slutten av dysen. Vri dysen topp å slippe en liten mengde luft og lukke den etter et sekund. Dette vil fjerne slangen på noe ekstra luft.
3

Åpne Yukon hette og slå Yukon på. Sette klimaanlegg på "Høy" eller "Max". Koble lade slangen til Yukon er klimaanlegg ventilen. Ventilen er funnet på den bakre vegg i motorrommet. Ventilkappen vil være blå. Åpne tjenesten ventilen på oppladning kan for å skyte lade damp inn i Yukon er klimaanlegg. Stopp når slangen måleren leser mellom 25 og 40 psi.
4

La air condition for å kjøre på høyt i fem minutter. Dette vil teste om det er en lekkasje. Hvis luften forblir kaldt hele tiden mens klimaanlegget er i gang, du mer enn sannsynlig bare gikk tom for kjølevæske.
5

Monitor klimaanlegget på 1999 Yukon for de neste månedene . Hvis klimaanlegget stopper slippe kald luft etter bare noen få uker eller måneder for bruk, det er en lekkasje. Dette betyr at du er nødt til å få enheten skylles eller erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67581.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer