GM Ignition Control Module Feilsøking

Den viktigste delen av et tenningen system , inkludert en GM kjøretøy, er tenningen kontroll modul fordi det regulerer alle aspekter av tenningen, inkludert tennplugger. Mekanikere bruker en spesiell diagnostisk omfang til å identifisere eventuelle eksisterende problemer i tenningssystemet , men hvis du ikke har et omfang , finnes det måter å synlig feilsøke komponentene i en GM bilens tenningssystem. Ingen Smøring

Grease eller silikon bør alltid være til stede på moduler som er i god stand for å hindre inntrengning av varmen gjennom modulen overflate. Inspisere modulen for et synlig lag av fett eller silikon på baksiden av det. Hvis denne filmen er fraværende , må modulen byttes ut.
Uregelmessig Spark

Installer en timing lys og overvåke motoren for en uregelmessig gnist mens lyset er i drift . Hvis du oppdager en unormal gnist, men tennpluggene ser ikke skadet, kan tenningsmodulen være feil .
Sprekker

Eventuelle sprekker eller skader på modulens overflate indikere et problem . Fjern modulen og inspisere den for skader eller sprekker på overflaten eller rundt festeskruene . Hvis det er noen synlige skader , bytter ut modulen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67871.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer