Hvordan sjekke motoren koden for en Auxiliary Utslipp Problem

Motoren koder for ytre utslipp problemer genereres og lagres på et bilens ECU eller Engine Control Unit. På noen biler, er dette bare referert til som en On-board Diagnostic System eller OBD. På andre biler, er det referert til som en ECM eller Engine Control Module. For å sjekke kodene, trenger du en on-board diagnostisk scan verktøyet, som er tilgjengelig fra mange auto deler butikker. Du trenger
OBD scan verktøy
Vehicle service manual
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringen panel dekning under bilens ratt. Noen sikring panel dekker har en knott som må dreies mot klokken for å fjerne panelet mens andre paneler holdes på plass med klemmene og kan trekkes av med en god rykk.
2

Finn porten på din sikring panel som vil godta OBD verktøyet. Det vil bare være én port åpen på sikringen panel som er store nok til å akseptere OBD Scan Tool.
3

Koble kontakten fra OBD scan verktøyet inn sikringen panel.

4

Vri tenningsnøkkelen til "II" eller "run"-posisjon på tenningen din.
5

Kontroller skjermen på OBD Scan Tool. Det vil generere en numerisk kode som du deretter kan referere i bilens service manual. "Auxiliary utslipp" refererer til en oksygen sensor enhet i eksosen som er enten feil, eller har sviktet. Normalt betyr dette erstatte den defekte enheten. Imidlertid vil OBD scan verktøy og motor kode bekrefte dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64615.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer