Hvordan identifisere en sviktende Harmonic balanserer

Den harmoniske Balanseblokken har tre deler. Den indre delen er fremstilt av støpt stål med en hub som bolter på veivakselen. Den harmoniske Balanseblokken har tre gjengede hull 3/8-inch som brukes til å trekke den balansearmen av veivakselen. En gummi isolator skiller den tredje delen fra navet. Den siste delen, viftereim, går rundt den ytre ringen. Uten harmonisk balancer, ville motoren, stempler, stenger, og alt annet som festes til veivakselen vibrere. Den harmoniske Balanseblokken holder denne vibrasjon ut av motoren. Du trenger
lommelykt
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
1 motor harmonisk balancer

starte motoren og sjekke harmonisk balancer å se om det skjelver mens motoren er i gang. Ta en lommelykt og la den skinne direkte på balancer for å se om det går inn og ut mens den roterer. Hvis det skjelver, er harmonisk balancer dårlig. Slå av tenningen.
2

Fjern viftereimen så grip tak i den ytre ringen på harmonisk balancer og prøver å flytte ringen inn eller ut. Hvis ringen beveger seg inn og ut, er den harmoniske balancer dårlig.
3

Inspiser gummi isolator mellom den indre hub og den ytre ringen. Hvis isolatoren er sprukket, viser tegn til slitasje eller mangler, må harmonisk balancer å bli erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66026.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer