Slik feilsøker Halfshaft Med en Thumping Noise

Alle forhjulsdrevne biler bruker halfshafts å overføre kraften fra motoren til hjulene. Noen ganger kalles konstant hastighet (eller CV-ledd), bilens halfshafts er fleksible og lar deg slå dine forhjulene mens motoren er engasjert. Gummipakninger i hver ende av den halfshaft forringes over tid, men, og til slutt må skiftes ut. Det er visse kjennetegn som vil hjelpe avgjøre om det er på tide å fikse halfshafts. Du trenger
hjulmutternøkkel
Tire jack
Jack stå
Vis flere instruksjoner
Feilsøking mens du kjører
en

Roll ned vinduene og slå av noe i bilen som lager støy, for eksempel radio eller klimaanlegg.
2

Kjør bilen til en rolig gate og akselerere til ca 30 miles i timen mens du lytter for å klikke eller dunkende lyder .
3

Slow til en passende hastighet og gjøre en skarp venstresving, igjen lytter for å klikke eller dunkende lyder som kommer fra forhjulet området. Etter utretting rattet, gjør en skarp høyresving. Hvis en av de skarpe svinger fører klikke eller dunkende lyder som forsvinner når du kjører rett, fortsett til punkt to.
Visuelt Inspiser Halfshafts
4

Park din bil og sette på bremsen. Blokker bakhjulene, og bruker den hjulmutternøkkel, løsne tappene på fremre venstre hjul.
5

Place dekket jack under rammen på bilen og løfte bilen nok slik at du kan fjerne venstre hjul. Etter at hjulet har blitt fjernet, plasserer jekken stå under rammen og forsiktig senke dekk jack nok slik at bilen er ordentlig støttet.
6

Finn halfshaft ved å se på innsiden av styring knoke. Du vil se en stål aksling som går mellom knoke og overføring, med en gummipakning som dekker hver ende. Undersøke selene i begge ender av skaftet, men vier spesiell oppmerksomhet til den fleksible enden nær rattet. Fastslå om forseglingen er revet og merke hvis du ser en betydelig mengde aksel fett på navet området og innsiden av dekket. Når du har fullført inspisere venstre hjul, skifte dekket og senke bilen til bakken. Gjenta den samme prosessen med motsatt hjulet. Avtal å reparere eventuelle skadede tetninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68361.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer