Hva er årsakene til et elektrisk problem med en bil?

En elektrisk problem i en bil stammer fra naturen av elektriske kretser. En elektrisk enhet i en bil må være del av en elektrisk krets stand til å gi den nødvendige spenning og strøm. Hvis dette ikke er tilfelle, eller hvis enheten er defekt, vil den ikke virker som forventet. Det er tre mulige årsaker til et elektrisk problem. Tap av kontinuitet

Når en lyspære brenner ut, en sikring "blåser", eller en effektbryter "spretter" (eller er defekt), mister sin krets kontinuitet og enhetene på krets stopp fungerer. Tap av kontinuitet også kan være forårsaket av en brutt ledning eller en løs kontakt. Denne type problem vil påvirke en eller et begrenset antall enheter. Et generelt problem som kan påvirke hele kjøretøyet er ingen (eller lav) spenning for kretsene.
Nei (eller lav) Spenning

bilens batteri leverer strøm for bilens elektriske kretser. Det vil ikke være nok strøm til å fungere riktig enhetene med mindre batteriet er tilstrekkelig ladet. Utilstrekkelig kostnad kan være forårsaket av en defekt batteri, spenningsregulator eller dynamo. Lav spenning også kan være forårsaket av dårlige forbindelser til batteriet. Releer, og spesielt startsolenoiden, ikke kan fungere hvis spenningen som leveres er for lav. Andre enheter som berøres kan være injektorer og dine elektronikk, som for eksempel radio og elektronisk kontroll modul.
Høy Resistance

Høy motstand gjennom en løse eller korroderte batteri kabel, kontakt, bakkekontakt eller delvis kuttet ledningen kan redusere tilgjengelig spenning på en enhet. Defekte brytere eller releer også kan skape høy resistens problemer. Disse kan resultere i svakt lys, eller enheter som solenoids unnlater å operere i det hele tatt. Ettermarkedet tilbehør, for eksempel ekstra lys, kan overbelaste kretsen ledninger og forårsake lav spenning på enhetene.
Uregelmessige problemer

Noen ganger elektriske problemer er midlertidige. De kan være forårsaket av løse eller korroderte forbindelser ved bilens oppvarming eller avkjøling, ved hjelp av vibrasjon eller fuktighet. Disse problemene kan være vanskelig å diagnostisere.
Electronic Controls

Skifte et batteri eller fjerne den negative kabelen av sikkerhetsmessige grunner i vedlikehold kan føre til en elektronisk kontrollmodul å glemme sin lært innstillinger. Dette er en "elektrisk problem" som er virkelig en elektronisk problem. Les brukerhåndboken før du kobler den negative kabelen på din bil batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65210.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer