Hva skjer hvis jeg Drive My Car med en dårlig Knock Sensor?

Knock sensorer er bare en av de tingene som skiller den nyeste generasjonen av forbrenningsmotor fra den forrige. Knock sensor er datamaskinens "øret" på motoren, mens det er viktig med tanke på optimalisering, datamaskinen fremdeles ikke vil ganske ende opp flying blind uten. Knock Sensor Basics

En knock sensor er egentlig en piezoelektrisk mikrofon, akkurat som pickups på en elektrisk gitar. Et piezoelektrisk, eller PE, er et materiale som snur støtbelastning eller kinetisk energi direkte til elektrisk strøm. Anvende mekanisk trykk til et PE som blyzirkonat krystall, bein, silke eller tannemaljen forårsaker stoffets magnetiske domener å raskt justere og re-align, noe som skaper elektrisitet. Sound energi påvirker en PE sender et skjelv av kompresjon gjennom det, noe som fører til at PE å avgi en elektrisk effekt av en viss spenning og frekvens.
Motorstøy

Engines gjøre en masse støy, og ikke bare de kraftige smellene knyttet til forbrenning hendelsen. Presise notater flyt gjennom hele motorblokken - lyden av veivaksel spinning, den perkussive trykk av ventilen tog og harmoniske gjenklang vibrerende blokken som en bjelle. Datamaskinen kjenner og gjenkjenner de fleste av disse lydene, men sender opp en alarm når den hører den sure notat av drivstoff pre-tenner eller detonerende i sylinderen. Den banke deg høre fra førersetet er bare høyest av en rekke subtile lydbølger som sendes ut av unormal forbrenning.
Computer Reaction

Ved deteksjon knock , eller noen av de små vibrasjoner som forut for det, justerer maskinen motor timing og drivstoff /luftblandingen for å bli kvitt det. Mange moderne motorer er faktisk innstilt til å kjøre rett på grensen av knock å optimalisere motorkraften i henhold til drivstoff oktan og høyde. Faktisk er det knock sensor en viktig tuning hjelpemiddel for "flex fuel" motorer som kan se drivstoff med et oktantall spenner fra 84 gjennom 112, fra de fattigste muldyr-urin-grade gass til svært raffinert etanol.

Hotell i Bad senors

Ingeniører ikke forvente at sensorer til å vare evig, det er derfor de programmere datamaskinen til selv-diagnostisere de fleste av sine sensorer. Hvis knock sensor svikter eller dets avlesninger gå langt utenfor rekkevidde, vil datamaskinen sannsynlig bytte til en standard program som ikke er avhengig av innspill fra sensoren. Du nesten helt sikkert kommer til å miste makt, men hvor mye du taper avhenger av hvor nær datamaskinen kjører motoren til sin oktan grense, og hvor tungt det er avhengig av knock-sensor.
Applications

Turboladede, høy kompresjon og flex-fuel motorer vil tape mest makt og kan forårsake alvorlig forsinke timing og holde overføring av overdrive til knock sensor er blitt erstattet. Dette, den fryktede "halte hjem"-modus, er designet for å gjøre bilen nesten ubrukelig til du får sensoren fast. Produsentene gjør dette med vilje fordi standard programmet gir høyere utslipp enn standard tilbakemeldinger program -. En no-no der EPA er opptatt

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68606.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer