Symptomer på dårlig Trailer Seler

Trailer seletøy gi tilknytningspunktet for de elektriske systemene. De er tilgjengelige i åtte forskjellige konfigurasjoner. Den enkleste og vanligste er flat fireveis-kontakt. Den gir strøm til markør, bremse-og signal lys, som er det grunnleggende systemet lovpålagt for alle tilhengere. Trailer seletøy må byttes med jevne mellomrom på grunn av rust eller mekaniske skader på forbindelsene. Symptomene på en dårlig sele er ganske opplagt når tilhengerens lys fungerer ikke. Trailer Kabling Colors

Trailer elektriske ledninger er fargekodet for å forenkle installasjon samt feilsøking av problemer. Den grønne ledningen krefter høyresving signal; den gule ledningen krefter venstre blinklys. Den hvite ledningen er den universelle jordforbindelse for hver enhet. Den brune ledningen forsyner markeringslys, den blå ledningen gir strøm til tilhengerens elektrisk bremsesystem. Den røde eller sorte ledningen lader batteriet, og de lilla tråd krefter omvendt lys.
Bad Ground Connection

Et vanlig problem med en trailer elektriske system er en rusten jordforbindelse. Tilhengeren bruker sin metallramme som en universell jordingspunkt for hver elektrisk apparat. Den hvite ledningen er festet til rammen på hengeren tunge, og lys og bremser er jordet via sine bolt forbindelser til tilhengeren. Hvis alle elektriske apparater på tilhengeren ikke fungerer, er det jording på selen det første stedet å lete. Følg den hvite ledningen på selen til sin bart metall tilknytningspunkt og inspisere hvis for rust eller om det er løs eller ødelagt.
Lokalisert Problem

Koble tilhengerens sele til en pålitelig bilens elektriske ledningsnettet og bla gjennom alle mulige belysning og brems kombinasjoner. Gjøre oppmerksom på systemer som ikke fungerer. Hvis det er et problem i ett bestemt område, spore ledningen farge for den enheten i selen og inspisere tilkobling for en ren overflate av metall og enhetlig form.
Reparere sele

En skadet sele bør kuttes av tilhengeren og erstattet med en ny av samme type. Å gjøre tilkoblingene er lett siden du bare trenger å koble de like-fargede ledninger og beskytte dem mot elementene med elektrisk tape.
Beskytte Trailer Sele

En trailer sele kan vare lenger hvis det er behandlet på riktig måte. Påfør elektrisk fett på tilkoblinger minst en gang i året. Dette minimerer sjansene for bart metall ruster. Når tilhenger blir lagret, pass på at selen er holdt utenfor bakken i en posisjon som ikke tillater vann til å fylle kontaktene. Når du plugger det inn i bilen, juster de to seler perfekt og presse dem sammen forsiktig. Hvis de er litt ut av stilling, vil du bøye utstikkerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68078.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer