Min Ford F150 4.6 vil ikke starte

Ford F-150 er en av de lengstlevende kjøretøy linjer, og kan dateres tilbake til 1948-modellen år og fortsetter i dag. Nyere modell F-150s er utstyrt med en fem trinns automatisk eller manuell girkasse. Dessuten kan F-150 enten være utstyrt med en Essex V6 eller en Triton V8 motor. Problemer med tenning eller drivstoff levering problemer kan være årsaker til start fiasko for både Essex og Triton motor. Du trenger
Ford F-150 Repair Guide
Startkabler
Spark tester
Vis flere instruksjoner
Hvis F-150 Har Crank ikke

1

Forsøk å ump starte batteriet på F-150. Pass på å bruke kraftige startkabler og forsøke hoppe med et batteri med tilsvarende spenning.
2 p Hvis hoppe start er vellykket, må du la motoren gå på tomgang i 10-15 minutter i et forsøk på å lade batteriet.
3

Stopp motoren, ta ut startkabler, og forsøke å starte F-150. Bytt ut batteriet hvis lastebilen fortsatt ikke starter på dette punktet.
4

konsultere en kvalifisert mekaniker å inspisere tenningslåsen, starter, og andre komponenter i tenningssystemet hvis starthjelp F-150 er ikke vellykket.
hvis F-150 Krank, men vil ikke starte
5

Sjekk lastebilens drivstoff nivå. Drivstofftanken kan være tom, noe som betyr at problemet er en dårlig bensinmåler.
6

Anskaffe en gnist tester og test alle tennplugger. Alle defekte plugger må byttes ut som luft /drivstoff blandingen vil være ute av stand til å antenne og starte motoren.
7

Fjern timing belte dekselet. Hvis Registerreim er enten snapper eller ute av posisjon, må den byttes ut eller flyttes av en kvalifisert mekaniker, som prosessen innebærer å fjerne mange motordeler.
8

Vri nøkkelen i F -150 før elektronikken er slått opp. Lytt nøye for å avgjøre om drivstoffpumpen er trykksatt bensininnsprøytning. Hvis ingen støy kan bli hørt, kan drivstoffpumpen være feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67192.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer