Hvordan sjekke Fuel Linjer for lekkasjer på en 2002 Jeep Grand Cherokee

Moderne personbiler, inkludert 2002 Jeep Grand Cherokee, er utstyrt med svært trykkabin drivstoffsystemer. Trykket inne i drivstoff linjer på de fleste personbiler overstiger normalt 60 psi. På grunn av dette høye trykket, når det oppstår lekkasje det er vanligvis ganske tydelig. Vanlige symptomer på en lekker drivstoff linjen er spotting i bilens parkeringsplass, en sterk bensin lukt og redusert motorytelse grunn av mangel på drivstoff press. Drivstofflinje lekkasjer kan ses med det blotte øye og ikke krever noen spesielle verktøy for å diagnostisere. Du trenger
Jack
Jack står
Work lys
mekaniker creeper
Vis flere instruksjoner
en

slå av motoren, og løft forsiden av Cherokee med en jekk og senk den ned på to bukker. Løft baksiden av Cherokee og lavere deretter støtte det med to bukker. Fordi Drivstoffslangene kjøre hele lengden av kjøretøyet, vil du ha tilgang til bilens hele undersiden for å undersøke dem.
2

Drei tenningen til "ON" i to sekunder, og deretter tilbake til "OFF". Gjenta dette to ganger for å bygge opp trykk i drivstoffet i linene. Uten hydraulikkslanger, kan du ikke være i stand til å oppdage drivstoff linje lekkasjen.
3

Åpne panseret og skinne et arbeid lys i nærheten av inntak manifold. De drivstoffledninger kobles til de bakre endene av brenselelementet skinner, som ligger på begge sider av motoren. Se nøye for eventuelle fuktighet rundt beslag og linjer selv. Lean inn i motorrommet og lukt for en ekstra sterk, unormal mengde gass damp nærheten av dem.
4

Wheel under bilen på en mekaniker creeper. Følg linjer som løp på brannmur og under bilen til drivstoffilteret. Inspiser for fuktighet, drypp eller noe drivstoff linjen skader. Nøye inspisere beslag for bensin kondens eller drypper. Oppmerksom på eventuelle gass lukt langs linjene og sjekke nær lukten etter synlige tegn til drivstofflekkasje.
5

Følg linjene som de beveger seg opp baksiden av gasstanken og inn i tanken. Se etter synlige tegn på bensin lekkasje og drypping. Se etter sprekker, hakk eller andre skader på linjene som kan være årsaken en liten lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68718.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer