Hvordan kan jeg vite om My Katalysator er koblet?

Ett av tegnene på en plugget katalysator er et alvorlig tap av ytelse når motoren er varm. Selv om bilmotoren kan starte og kjøre helt normalt når det er kaldt, hvis det er en forestilling tap når motoren er varm eller under hard akselerasjon, er den første tingen å feilsøke katalysatoren. Du trenger en liten bit av bil know-how og en relativt billig del av utstyret for å få jobben gjort riktig. Du trenger
Automotive vakuum-gauge tester med vedlegg og adaptere
Spårskruvmejsel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen din.
2

Finn en vakuum slange. Den enkleste å finne vil være en slange som går fra motoren inntak manifold til strøm-brems. Det vil bli gummiert, svart, og den eneste slangen som går fra motoren til power-bremseenheten.
3

Fjern sugeslangen fra power-brems. Det kan være en enkel som å trekke den av en kontakt, eller det kan være en klemme som holder den på. Klemmen kan fjernes ved hjelp av en skrutrekker og skru ut klemmemutter i mot klokka. Når klemmen er tilstrekkelig løsnet, trekker slangen av strømmen-brems enhet.
4

Fest vakuum-gauge tester til strøm-brems vakuum slangen ved først å finne den riktige adapteren som følger med vakuummåler og plugge den inn i vakuum-gauge slangen. Deretter koble den andre enden av adapteren inn i power-bremseenheten sugeslangen.
5

Start kjøretøyet.
6

Sjekk vakuummåleren når kjøretøyet er kjører. Forlate bilen på tomgang og la det fullt varme opp. Som bilen varmes opp til vanlig driftstemperatur, vil vakuumtrykket lesing gradvis slippe hvis det er en tett katalysator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65063.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer