Clunking Sound i Transmission Min

Transmission problemer i et kjøretøy kan være årsaken til en av de mest store reparasjoner en bil eier kan gi til sine kjøretøy. Overføring reparasjon krever vanligvis en spesialutdannet mekaniker og flere tusen dollar. Uten et fungerende girkasse, kanskje en bil ikke flytte eller fungerer riktig når du prøver å kjøre den. Det er flere forskjellige årsaker til en bil overføring til begynnelsen lage en clunking støy. Det er viktig å finne ut hvorfor en sending er clunking og forsøke å få den service eller reparert før permanent, uopprettelig skade er gjort. Lav Transmission Fluid

En av de vanligste årsakene til en overføring vil gjøre clunking lyder når skiftende er fordi det har lite på overføring væske og mangler smøring for å holde skifter jevnt. Lavt eller for gammel girolje vil ikke gi riktig smøring og kjøling for de ulike komponentene og vil føre til hard giring og tilhørende clunking lyder.

Du kan fortelle om overføring væske er for gammel ved å sjekke det og betale oppmerksomhet til dets farge og konsistens. Girolje skal være rød eller mørk rosa og gjennomsiktig. Brun, svart eller klart overføring væske er gammel, brent eller forurenset med andre væsker.
Interne komponenter

Et stort antall av lagre, tannhjul, fjærer og andre komponenter er inne overføring din som tillater det å skifte mellom girene. Et problem med noen av disse deler, kan forårsake overføringen ikke å skifte riktig eller for å skifte vanskelig, som vanligvis følger med clunking støy. Slike problemer må diagnostiseres av en profesjonell fordi overføringen må fjernes fra bilen og tatt fra hverandre for å finne problemet.

Sensor Issues

De fleste nyere biler har sine sendinger styres av en rekke datastyrte sensorer. Hvis disse sensorene begynner å sende feil hastighet eller skiftende informasjon, kan det føre til en automatisk girkasse å ha skiftende problemer og forårsake clunking lyder mens bilen skifter gir. Hastighetssensoren er spesielt utsatt for å forårsake denne typen overføring problem fordi bilens datamaskin er ikke riktig å regulere ytelsen for riktig hastighet på bilen.
Motor og girkasse Mounts
< p> I noen tilfeller er clunking du hører på grunn av en defekt eller løs girkasse eller motor montere slik at motor og girkasse til å flytte når kjøretøyet er flyttet i gir eller i vesentlig grad endrer hastigheter. Dette kan påvises ved å løfte kjøretøyet og å utforske de forskjellige festepunkter som understøtter overføring og motoren for å holde dem på plass. Defekte universalleddene kan også forveksles som en clunking overføring fordi de vil føre til at drivverket å gjøre clunking lyder ved akselerasjon og bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66887.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer