Viper Fjernstart System Feilsøking

En ekstern start system kan ha bilen klar og varm under de kalde vintermånedene. The Viper 5501 er en multi-funksjons fjernkontroll start system som gir enkel tilgang til kjøretøyet, med nøkkel-mindre oppføring for dørene og bagasjerommet som fungerer opptil halvannen kilometer bort fra bilen. For sikkerhet er det en forrett kill funksjonen også. Hvis det er problemer med systemet, det er fremgangsmåten for å løse dem. Du trenger
Installation guide
Spänningsprovare
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk oppstart diagnostikk for Viper startbilde modul, de seler og deres forbindelser hvis den eksterne start ikke aktivere. Oppstarten diagnostikk vil bekrefte at alt med modulen fungerer som den skal baseres på den eksterne start installere guide. Kontroller at selene er festet skikkelig i starteren modulen og at forbindelsene til bilen ledningsnett er gode. Kontroller spenningen og sikringene på ledningsnett og tunge gauge sele.
2

Kontroller spenningen på den lilla ledningen to sekunder etter at den eksterne start er aktivert hvis bilen ikke starter, men den eksterne start gjør. Hvis det er spenning, og deretter sørge for den lilla ledningen er koblet til starteren. Hvis det ikke er spenning, sjekk 30A sikringer på modulen. Hvis den grå eller sorte ledningen, avhengig av modell, er å oppdage en bakken kostnad, vil den stoppe den eksterne start. Hvis det er en aktiv startsperre på bilen, kan det også føre til at bilen ikke starter.
3

Sjekk at sveiv tid er satt høyt nok hvis bilen dør umiddelbart etter at den starter og det er ingen aktiv immobiliser på plass. Ikke alle kjøretøy forrett systemer er kompatible med "Virtual Tach Spenning Sense"-innstillingen, og dette kan forstyrre starten. Kontroller diagnostikk for den eksterne start modulen som det kunne jobbe riktig og start problemer kan være relatert til noe annet med bilen.
4

Kontroller at sveiven tid er korrekt innstilt når bilens starteren holder kjører. Juster sveiv tid som "Tach Lær" setup kanskje ikke blitt vellykket gjennomført, spesielt hvis LED-lys er ikke solid og lyse. Den "Tach Lær" oppsett er ment å synkronisere Viper-modulen med den nøyaktige starttid av kjøretøyet. Sjekk signalet på den lilla /hvit Tach inngang ledning, hvis det ikke er signal, så sørg for at ledningen ikke er ødelagt eller skadet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66134.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer