Hvordan Test CUCV Alternators

The CUCV (Commercial Utility Cargo Vehicle) brukes hovedsakelig av det militære for varetransport. Mange CUCVs ble designet for å frakte opptil åtte soldater. Den CUCV ble til slutt faset ut i 1997 fordi det militære innså at det var billigere å endre hverdagen lastebiler og SUVer enn å designe biler spesielt for militær transport. Generatorene i CUCVs svekke på samme måte vanlige dynamoer gjøre. Ved hjelp av en volt meter er den beste måten å teste kraften i en CUCV dynamo. Du trenger
Volt meter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret av bilen mens motoren er slått av og støtte den opp.

2

Fest volt meter til batteriet. Plusskabelen til den positive batteriet innlegget og negative ledningen til den negative innlegg. De positive og negative sider av både volt meter og batteriet er fargekodet for å gjøre identifisering enkelt. Positive er rød og negativer er svart.
3

Sjekk avlesningen på volt meter. Akkurat nå måleren registrerer spenningen i batteriet, og når du tester dynamoen, er det godt å vite om batteriet er lyd. Avlesningen skal være mellom 12,5 og 12,8 for et kraftig batteri.
4

Start motoren. Kontroller volt meter igjen, som nå er å måle spenningen i generatoren. Avlesningen skal vise mellom 13,6 og 14,3 volt hvis dynamoen er i god stand. Dynamoen må kanskje skiftes ut hvis avlesningen er lavere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65665.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer