Olje blinker i en Dodge Caravan

Det er to lampene på Dodge Caravan instrumentpanelet som blinker for å varsle deg om problemer med deres olje. Man leser "Change Oil", når du trenger et oljeskift, og den andre, formet som en oljekanne, er oljetrykket indikatorlampe. Oljetrykk
Hvis oljen kan lyse lyser, sjekke olje.

Lampen formet som en olje kan er plassert på undersiden av den midtre instrumentpanelet. Når denne lyser, har motoren din lavt oljetrykk. Det er normalt å se lyset når du slår bilen på, men hvis det ikke går av, eller om det blinker mens du kjører, slå av bilen så snart du kan og sjekke oljenivået.


Endre Oil Lett
Endre olje når endringen Oil blinker.

Change Oil lampen er plassert enten på turtelleren oppringt i en premium modell eller på temperaturmåleren oppringt i en grunnmodell. Når denne lampen blinker, må du skifte olje. I tillegg til disse ordene blinkende i 12 sekunder, en enkelt klokkespill høres. Tiden mellom oljeskift kan variere, avhengig av dine kjøreforhold.
Tilbakestille systemet
gasspedalen må trykkes tre ganger for å tilbakestille systemet.

Når du har endret olje, må du nullstille systemet, eller lyset vil fortsette å bo opplyst. Vri tenningsbryteren til På, men ikke starte Caravan. Trykk ned gasspedalen hele veien tre ganger, veldig sakte, men innen 10 sekunder. Slå av tenningen. Lyset skal nå bo på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67604.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer