Hva er årsaken til servostyring væske lekkasjer?

Riktig bruk av servostyringen er kritisk til bilbransjen sikkerhet. Ethvert tegn på lekkasje bør tas på alvor og behandles så raskt som mulig, fordi et lavt væskenivå vil gjøre styringen vanskelig og kan føre til skade på andre systemkomponenter. Det første trinnet i å løse dette problemet er å finne lekkasjen, og dette kan gjøres mye raskere hvis du vet hva som kan føre til lekkasje og hvor du skal lete etter den. Servostyring Fluid Reservoir

servostyring væske reservoaret er vanligvis plassert på førersiden av motorrommet mot fronten. Det er vanligvis en semi-klar plastboks med "max" og "min" merker på siden. Oljenivået skal være mellom disse merkene. Noen ganger under service, er reservoaret uhell overfylt, noe som kan se ut som en lekkasje. På noen biler, spesielt eldre modeller, kan reservoaret være en del av servostyring pumpe montering. I dette tilfellet må reservoaret toppen fjernes for å kontrollere væskenivået.
Servostyring Slanger

servostyringen har vanligvis to eller tre slanger, avhengig av konfigurasjonen. Det er en trykkslange fra servostyringspumpen til styre-boks, en returslange fra styremaskin boksen til reservoaret, og i det tilfellet hvor reservoaret er atskilt fra servopumpe, og en tilførselsslange fra reservoaret til servostyring pumpe. Noen av slangene kan danne en lekkasje. Vibrasjoner fra normal drift av kjøretøyet kan føre slangene for å gni mot andre motordeler, som resulterer i en lekkasje. Forbindelsene mellom slangene og de andre styringsgruppe systemkomponenter kan lekke hvis tilkoblingen ikke er tett eller hvis en sel er defekt. Lekkasjer er mest vanlig i trykkslangen på grunn av den høye arbeidstrykk av systemet.
Servostyring Pumpe

servostyring pumpe kan også være en kilde til lekkasjer. Noen ganger trykket som skapes av pumpen vil forårsake en sprekk i pumpehuset, eller forseglingen rundt pumpeakselen kan være slitt. De fleste pumpehus består av to halvdeler boltet sammen, og pakningen på leddet kan lekke hvis boltene er løse eller pakningen er gammel.
Rack eller Steering Gear Housing
< p> Avhengig av hvilken type servostyringen, makt bistå mekanismen ligger innenfor rack-huset (for rack og pinion systemer) eller i styringsgruppen girhuset. I begge system, selene for trykksatt power assist stempel kan lekke hvis de er gamle eller slitte.
Hydro Boost Bremser

På noen biler makt enhet for styring og bremsesystemer er kombinert. I dette tilfellet, er det flere slanger og andre komponenter som deler av strømmen mellom de to systemene. Hver slange eller komponent kan utvikle lekkasjer, spesielt på pakninger, tetninger og tilkoblingspunkter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65434.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer