Årsaker til Diesel Engine Oil Blow By

I en dieselmotor, slag etter er definert som komprimert drivstoff /luftblandingen i forbrenningskammeret lekker forbi stempelet og inn i veivhuset. Blåse av er ikke bra siden det frarøver motorkraft og bygger opp gasstrykket i veivhuset. Det er grunn til slag ved, og ved å forstå dem, kan du gjøre de nødvendige justeringer. Normal Blow By

Alle dieselmotorene har noen grad av slag etter. Dette skyldes engineering. Når metallet varmes opp, utvider det. Metaller utvider seg forskjellig. Ved oppvarming utvider aluminium raskere enn stål. Ingeniører nødt til å kompensere for forskjeller i temperatur ekspansjon. De gjør dette ved å designe aluminium stempel litt under størrelse fra stål sylinder. Hvis de utformet stempel for en passform når motoren er kald, vil den gripe stempelet inne i sylinderen når det varmes opp på grunn av varmeutvidelse. En under-dimensjonert stempel fører til blåse forbi når motoren er kald. Ettersom motoren varmes opp, ekspanderer stempelet, og ved å blåse forsvinner under vanlig drift. Dette regnes som typisk kald motor slag etter, og det er uunngåelig.
Slitte sylindervegger
p Som dieselmotoren blir eldre, sylinderveggene slites ut av konstant stempel og stempel ring skraping. Over tid blir sylinderboring større ved dette konstant skraping. Slutten effekt er at "slop" eller et mellomrom mellom stempelet og sylinderen. Gapet mellom stempelet og sylinderveggen blir betydelig, og som et resultat, komprimerte gasser er fri til å gå rundt stempelet
Slitt Pistons

. Slitte stempler forårsake slag etter. På samme måte som sylinderveggene slites ut og utboringen blir større, blir stempelet slitt og blir noe mindre. Husk at aluminium er et mykt metall, og strø opphopning i forbrenningskammeret rister grooves inn stempelet. Disse sporene er et ideelt sted for den komprimerte bensin /luftblanding å flykte inn i veivhuset.
Slitte ringer

Forskere ved Helsinki University of Technology kjørte omfattende studier av stempelringer og konkluderte med at slitte ringene er en kilde til slag etter. Hva skjer er det konstant skraping av ringene frem og tilbake i sylinderen slites etterhvert dem ned, og deres tetting evner mislykkes. Blås av skjer foran ringen, men gassene også "snike" rundt baksiden av ringen når sideveggene bli slitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65349.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer