Slik feilsøker 1988 Chevy Cheyenne Truck Codes

diagnosekoder skapes når det oppstår en feil i motoren din 1988 Chevy Cheyenne lastebil. Motoren tolker feil, skaper en kode og lagrer den i datamaskinen for henting din. Få tilgang til koden og finne ut hva det betyr hjelper deg å spore opp kilden til problemer og reparere den. Bruke en skanner til å trekke koden eller gå til en bil deler butikken som Auto Zone eller Napa Auto Parts for en diagnostisk sjekk gratis. Du trenger
OBD l scanner
Repair manual
Vis flere instruksjoner
en

Hent motoren koder fra 1988 Chevy Cheyenne. Ved hjelp av en diagnostisk skanneren er den enkleste måten å trekke feilkoder. Koble skanneren til test porten under førersiden dash, vri om nøkkelen "On" og følg instruksjonene på skanneren for å lese kodene. Kodene vises på skjermen på skanneren.
2

Ta kontakt med en reparasjon eller bruksanvisning for betydningene til kodene. Hver kode indikerer et annet system feil, og peker på kilden til problemet. Koder er også tilgjengelig på nettet. Klikk på linken i "Ressurser" for en liste av GM-koder og hva de betyr.
3

Adresse den angitte problem. For eksempel angir en kode som indikerer en rik brensel-til-luft-forhold vanligvis et dårlig oksygensensor. Bytt den mistenkte defekte delen.
4

Fjern den opprinnelige problemer koden. Bruke skanneren som i trinn 1, første plugge den inn og vri om nøkkelen "On". Trekk kodene og velg alternativet for å fjerne dem.
5

Test Chevy for feilkoder igjen etter å ha kjørt flere ganger. Hvis reparasjonen adressert problemet, kodene vil ikke dukke opp igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65553.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer