Hvordan få de Trouble Codes for en 2002 Ford F - 150 XLT

The 2002 Ford F - 150 er en del av Fords truck line-up . "F "-serien har hatt stor popularitet . Robust og i stand til å slepe mellomstore last, F- 150 har også gjort seg fortjent til beskrivelsen av " comfortable and quiet" av Edmunds.If du opplever problemer med F - 150 eller " Check Engine " lyset har kommet på , sjekk sin datamaskin for feilkoder med en diagnostisk skanner. Du trenger
OBD 2 diagnostisk skanner
Vis flere instruksjoner
en

titt under førersiden dash for test port , også kalt samlebåndet Diagnostic Link ( ALDL ) . Den har enten 12 eller 16 elektriske porter , og kan ha et plastdeksel . Ta av dekselet hvis det er én .
2

Koble pluggen slutten av diagnostiske skanneren til ALDL . Snu Fords tenningsnøkkelen til "On" posisjon, men ikke skru den .
3

Slå på skanneren . Svar på par meldinger på skanneren skjermen for å identifisere bilens merke og modell . Initiere diagnostisk sekvens.
4

Skriv ned kodene som de vises på skjermen. Hver kode peker på et bestemt problem oppdages av Fords datasystem . For eksempel betyr koden P1051 bremsen signallys er ute eller defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65700.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer