Slik feilsøker en 1983 Oldsmobile

Grunnlagt i 1897 av Ransom E. Olds, Oldsmobile linje med biler ble produsert og solgt av General Motors i mer enn 100 år. Oldsmobile merket ble avviklet av General Motors i 2004. Feilsøke 1983 Oldsmobile er en steg-for-steg prosess for å forsøke å identifisere eventuelle problemer bilen kan ha oppstått. Du trenger
Stålbørste
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningen til av-posisjon og fjern nøkkelen fra tenningen, hvis 1983 Oldsmobile ikke starter. Løft panseret og inspisere batterikablene hvor de kobler til batteriet og startmotoren. Fjern kablene og rengjør tilkoblinger ved hjelp av en stålbørste. Korrosjon kan bygge opp disse tilkoblingene, noe som reduserer effektiviteten av forbindelsen fra batteriet til resten av start-system.
2

Ta ut og skift drivstoff og luft filtre på 1983 Oldsmobile hvis du legger merke til motoren er treg eller nøler når du trykker på gasspedalen. Forbrenningsmotorer krever den riktige blandingen av luft og drivstoff for dem å fungere. Hvis denne blandingen ikke er optimal, kan motoren ikke kjøre så jevnt eller nøler når du prøver å akselerere.
3

Fjern tennplugg ledninger og tennplugger fra 1983 Oldsmobile motoren hvis motoren går på tomgang grov eller tar mange forsøk før start. Observer slutten av tennpluggen. Ved bunnen av tennpluggen er svart med karbon, bør den byttes ut. Det er også en indikasjon på at brennstoffblandingen kan være for rik. Hvis 1983 Oldsmobile har forgasser, er det liten skrue på forsiden av den under luftfilteret. Skru på denne skruen justerer drivstoffblandingen. Hvis bilen din har bensininnsprøytning, kan du trenger tjenester av en mekaniker til å justere elektronisk motorkontroll innstillinger på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67573.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer