Grunner for motorolje Pump Feil

The oljepumpe i en motor er ansvarlig for å holde motoren olje flyter så det kan smøre motoren. En defekt pumpe kan føre til en motor som er i gang metallkomponent metallkomponent , generering av varme og trykk til en komponent fordreier bryter eller på annen måte svikter. Oljepumper kan mislykkes av mange forskjellige grunner, og må repareres omgående. Rusk

Oljepumper har en skjerm over pick up rør som er utformet for å holde store partikler av skitt fra å bli sugd ut av veivhuset og inn i oljepumpe . Imidlertid vil skjermen ikke alltid stoppe mindre biter av skitt og rusk fra å gjøre det i oljepumpe . Over tid vil skitt og rusk bygge opp i oljepumpe og forårsake slitasje på pumpen. Slitasje på grunn av rusk vil føre til problemer med pumpen og kan til slutt føre til at den tette eller på annen måte mislykkes.
Oil Sludge

Sviktende å jevnlig skifte olje vil føre til slam utvikling i motoren din . Når oljepumpe forsøker å pumpe slam gjennom motoren din , har det å jobbe mye hardere enn den burde, og vil tette eller slites ut fortere enn det burde. Dette er en av de mange grunnene til at du bør endre bilens olje regelmessig.
Blow -By
p Hvis stemplene og ringene er slitt på motoren og forårsaker en stor mengde blow-by , kan pumpen slitasje i en akselererende hastighet . Pumping og filtrering av olje blow -by ut av motoren kan slites ut pumpen eller brekker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66614.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer