Hva skjer når toppakning Blows ?

The toppakning sitter mellom motorblokk og topplokk . Dens viktigste funksjon er å hindre at kjølevæske og motorolje fra miksing. Reparasjon en blåst pakning er kostbar , fordi den krever fjerning av motorens hode . Årsaker
p Det er en rekke faktorer som kan føre til feilbruk av toppakning . Overoppheting av motoren er den vanligste årsaken ettersom utvidelsen av metallet i motoren hodet og blokken klype pakningen. Pre- tenning eller detonasjon kan også resultere i toppakning fiasko. Begge disse forholdene kan føre til out-of -time forbrenning som legger utilbørlig press på ventiler, stempler og toppakning .
Repair

Selv om toppakning selv er ikke en kostbar del , reparasjon eller utskifting er kostbart , på grunn av sin beliggenhet i motoren. Reparasjon krever fjerne motoren hodet og manøvrering blant stempler , sylindere , stenger og veivakselen. Reparasjoner må utføres av en sertifisert mekaniker .
Prevention
Hold motoren din innstilt for å unngå pakning problemer .

Den beste måten å holde en toppakning i god stand er å hindre overoppheting av motoren . Opprettholde riktig kjølevæske nivå og regelmessig sjekke termostaten og slanger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66965.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer