Slik feilsøker en Hyundai Sonata Engine

The Hyundai Sonata er en mid-size sedan gjort av Hyundai Motor Co Mens det er noe pålitelig, gjør sedan har noen problemer som er spesifikke for motoren. Disse problemene vil ofte presentere seg på disse Sonatas med høyere kjørelengde, og kan resultere i alt fra en grov tomgang for å fullføre motorhavari. Før du fikse noen komponent på motoren, men vil du ønsker å gjøre noen enkle feilsøking. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

starte din Sonata er motoren og lytte til tomgang. Hvis motoren går på tomgang lavere enn 500 rpm, sjekk strupeventil justeringsskruen. Åpne panseret og finn skruen på gassvaieren nær spjeldhus på baksiden av motoren. Vri med urviseren med en skrutrekker for å stramme kabelen. Dette vil øke gassrespons og heve tomgang. Tomgangsturtallet bør være rundt 800 rpm.
2

Sjekk om det er røyk kommer ut av eksosrøret når motoren er i gang. Blå røk indikerer at det er en oljelekkasje i motoren. Hvitt damp indikerer at det er et blåst toppakning. Begge disse spørsmålene er ganske alvorlig og må bli løst av en profesjonell mekaniker.
3

Se etter en rallende lyd som kommer fra motoren. Den Sonata er motorfester er ikke kjent for sin holdbarhet. Over tid kan gummibøssingene tørke ut og sprekke. Når dette skjer, vil bøssingene falle fra hverandre og motoren monteringsbraketten slag mot fjellet som en følge av motorens vibrasjoner. Når dette skjer, må festene byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64423.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer