Slik feilsøker en Chevrolet Transmission

En Chevrolet overføringen er bygget for å være pålitelig, men selv disse kompliserte komponenter kan svikte etter 100000 miles. I mange tilfeller er dette på grunn av mangelfullt vedlikehold. Lav væske nivåer står for mange problemer med overføringen, som i sin tur føre til mer alvorlige problemer og til og med total overføring svikt. Siden fikse en overføring kan være dyrt, vil du ønsker å feilsøke Chevy overføring problemer før du gjør noen reparasjoner. Du trenger
Rag
Transmission fluid
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller giroljenivå. Trekk overføring peilestaven ut av overføringen påfyllingsstussen, som er på baksiden av motoren. Peilepinnen vil vanligvis være en oransje eller gul bøyd håndtak. Tørk av slutten av overføringen peilepinnen på en fille. Sett peilepinnen tilbake i girkassen og trekk den ut igjen. Sjekk peilepinnen. Oljenivået skal være mellom øvre og nedre merkene på enden av peilepinnen. Hvis det ikke er det, legge overføring væske gjennom filler halsen med Chevy-godkjente overføring væske og en trakt.
2

Start motoren og skift Chevy i gir. Hvis du oppdager en clunking lyd som du gjør dette, er det sannsynlig overføring mounts. Chevrolet overføringsanlegg mounts gjør mislykkes noen ganger på høy kjørelengde biler, spesielt lastebiler. En profesjonell mekaniker kan erstatte disse.
3

Sjekk for overføring oljelekkasjer. Eldre Chevy biler er beryktet for bakre viktigste segl overføring lekkasjer. Du vil se en mørk rød væske (eller en vanndam) under kjøretøyet direkte under sendingen. Dette er vanligvis etterfulgt av en nedgang i overføring olje nivåer, men det er kanskje ikke umiddelbart synlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64422.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer