Hvordan å diagnostisere problemer med CV Ledd

cv ledd på et kjøretøy tillate fleksibilitet i drivakselen . Den felles selv er som en ball og socket . Det er fullpakket med fett , kalt aksel fett , for å hjelpe til med smøring . Skjøten er dekket av et gummideksel . Når Boot rips , mislykkes felles. Men det er ikke alltid lett å se eller å vite når en CV joint er sviktende bare ved å se på det . Dette er fordi skjøten er ofte ikke synlig fra utsiden av kjøretøyet . Det er en sikker - brann måte , men for å løse problemer med cv ledd . Instruksjoner
en

Start bilen og la motoren varmes opp til normal driftstemperatur .
2

kjøre bilen rundt kvartalet.
< br > 3

Lytt for en rallende eller konstant klikkelyd som du gjør din tur. Dette vil bare skje når du gjør din tur. Hvis du hører en klikkelyd som starter når du dreier på rattet hardt til venstre eller høyre og stopper når du rette det ut , har din CV joint mislyktes. Klikkelyden er felles sliping på seg selv .
4

Lytt etter en banke lyd på riksveg hastigheter eller vibrasjoner og tilbakemeldinger i rattet . Selv om dette kan være en ut av balanse hjul, er den nest mest sannsynlige problemet en CV ledd som er sviktende og roterer om sin egen akse ( eller gjør seg klar til) .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64401.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer