Feilsøking en 1996 Integra Strøm Window Power Lock

Hondas 1996 Acura Integra ble solgt med elektriske vinduer og dørlåser . Hver dør har en bryter som styrer sitt vindu . I tillegg har armlenet en master strøm vindu kontrollpanel som kan brukes til å kontrollere alle vinduene. Låser er også elektrisk drevet . Strøm låser inkluderer dører og bagasjerommet men ikke låsbare hanskerommet. Problemer med elektriske vinduer og låser kan være relatert til dem ikke fungerer som den skal , eller uventet operasjon . Slike problemer kan rettes opp ved å følge noen feilsøking. Instruksjoner
en

Trykk på " Main" -bryteren på førerdøren armlene hvis de bakre vinduene ikke slår seg av . "Hoved "-bryteren er frem av de fire individuelle vindu brytere på armlenet. Du kan holde bryteren av når du har barn i bilen for å stoppe dem spille med vinduene .
2

Trykk sjåførens vindu bryteren fast og slipper den for å automatisk sende vinduet hele veien ned hvis vinduet fungerer ikke i det "automatisk" -modus. Push må være fast . Skyv bryteren opp et øyeblikk for å stoppe vinduet å senke seg. Legg merke til at de andre vinduene ikke har en automatisk funksjon , slik at denne funksjonen ikke vil fungere på de andre vinduene .
3

Vri nøkkelen i førersiden dør og slipp den hvis alle dørene låse opp og du ikke vil at de skal . For sikkerhets skyld kan du bare ønsker førerdøren å låse opp. Ikke vri om nøkkelen og hold den , fordi alle dørene låses opp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67499.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer