Slik feilsøker en Jeep 2.5L motor

Jeep utstyrt med 2.5L motoren er en ganske pålitelig bil. Men over tid, noen vanlige problemer oppstår med jeep er relativt lav forskyvning kraftverk. Disse problemene er ofte sett på som ikke er unik for Jeep, men de synes å være mer vanlig på grunn av naturen av motoren design. Hvis du har problemer med Jeep din, vil du ønsker å feilsøke problemet før å ha noe fast. Instruksjoner
en

Start motoren og lytte etter en tikkende støy. Over tid, tenderer Jeep motor å lide av dårlig tilpassede ventiler. Når ventilene er ute av stilling, vil de chatter eller produsere en konstant tikkende lyd. Har en ventil justering gjøres for å løse dette problemet.
2

Se etter hvit røyk som kommer ut av eksosrøret hvis Jeep har over 100.000 miles på den. Den 2.5L motor kan ha blåst en toppakning. Dette er en vanlig forekomst på en så høy kjørelengde og må utføres av en profesjonell bilmekaniker.
3

Kontroller inaktiv på Jeep. Jeep er motoren en tendens til å bygge opp karbon innskudd. Disse forekomstene ofte dannes i EGR (resirkulering av eksosen) ventil og på injektorer. Dersom drivstoff sprøytebrukere er skitne, kan du prøve å helle i 8 oz av drivstoff injektor renere (inn i gasstanken), fylle opp tanken, og deretter kjøre motoren til tanken er tom. Dette kan løse problemet, men hvis det er EGR ventil, må du kanskje denne betjente eller rengjøres av en profesjonell mekaniker.
4

Sjekk eksosen for blå røyk. Blå røyk er vanlig i høy kjørelengde Jeeps grunn stempelringer verdi eller svikt i ventil tetninger. Den blå røk som kommer ut fra baksiden av halerøret er olje som har blitt brent i brennkammeret. Dette vil også føre til at Jeep motor for å starte "hard" og til å nøle ved lave turtall når gassen er vidåpne. Du må ha disse selene erstattet av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64355.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer