Hvordan kan jeg vite om det er en Nissan Startsperre Key

Hvis du nylig har kjøpt en ny Nissan og kan ikke finne ut hvorfor den ikke vil starte eller trenger å vite om det er behov for en startsperre - eller transponder nøkkel, som det heter - kan du først se i bilens instruksjonsbok. Hvis du ikke har tilgang til eierens manualen, så kan du bruke en prosess med eliminering å avgjøre om du trenger å kjøpe en transponder nøkkel og hvor det er best å kjøpe en. Instruksjoner
en

Ring det lokale Nissan-forhandler og nevne dem den type bil som du har og årsmodell. Hvis det er en transponder nøkkel knyttet til bilen din, vil de være i stand til å fortelle deg på et øyeblikk. Hvis du trenger å kjøpe en transponder nøkkel, så be dem for en pris og deretter gjøre litt sammenligning shopping.
2

Bruk en profesjonell forening katalogen slik "Finn en låsesmed" side på et nettsted slik som Associated Låsesmeder of America. Finne en kvalifisert profesjonell låsesmed er viktig fordi det er mange mennesker som ikke er kvalifiserte låsesmeder som tar ut annonser i telefonkatalog og ikke vet hvordan du skal ta vare på problemet ditt. En profesjonell låsesmed vil kunne fortelle deg hva slags fasit trenger deg og vil gi deg en pris som vil bli billigere enn forhandler.
3

Bestill din nøkkel fra den beste kilden for deg. En forhandler kan gi deg en nøkkel i ca 2-4 timer. En bil låsesmed vil trolig få en til deg tidligere, og kan levere den for en liten avgift, noe som er praktisk hvis du ikke kan starte bilen i spørsmålet. De vil også service på lås på forespørsel og sjekk for eventuelle ytterligere feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66698.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer