Kan du teste en momentomformer ?

Simple av både design og funksjon , dreiemomentomformere er ganske lett å diagnostisere når de utvikler problemer . Siden disse koplingene eksisterer bare for å overføre kraft fra motoren til overføring, er eventuelle avbrudd i kraftoverføringen et sikkert tegn på converter feil. Grøsser

Dette skjer vanligvis under lett akselerasjon fra en stopp , og føles som å kjøre over en washboarded veien. Grøsser er forårsaket av overopphetet tranny væske, som må endres for å avhjelpe tilstanden.
Slip

glidning mellom motor og girkasse er et resultat av omformer malfuntion , og kan vanligvis spores tilbake til overopphetet væske .
Stalling

Svikt i overføring /motor avsporing når du kommer til et stopp er et tegn på enten en ødelagt momentomformer eller en som lock-up mekanismen er ikke løsrev .
overoppheting

dreiemomentomformere kan lide overoppheting hvis kjøretøyet er ruset mens i stasjonen ( "power - bremsing ") eller må stige en bratt bakke ved tauing en tung belastning .
Lock -up Failure

en motor RPM som er ustø etter cruise er et tegn på lock- opp svikt . Dette kan enten skyldes skadede lock-up klørne i momentomformer eller elektriske problemer knyttet til systemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65007.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer