Hva kan gjøre en bil Idle Rough & Die?

Kjørbarhet bekymringer, for eksempel grov tomgang og steiling, kan være tegn på et komplekst problem med bilen og dens systemer. Den moderne bil er en teknologisk undre, og den har mange systemer som trenger å fungere riktig sammen for å tillate et kjøretøy å kjøre så effektivt og økonomisk som mulig. Steiling og grov kjører kan være forårsaket av en enkelt bekymringer eller mange separate seg. Ignition System

tenningssystemet er ansvarlig for konvertering av elektrisitet til en gnist som tenner et drivstoff-og-luftblanding for å gjøre motoren løp. Den består av tennspolene og ledninger, samt tennplugger. Slitte tennplugger kan ikke fyre riktig eller i full styrke, forårsaker ufullstendig forbrenning eller grov tomgang og steiling. En svak tennspolen kan føre til de samme bekymringene, som kan startkabler som tilbyr for mye motstand til elektrisitet. Tenningsledningene kan også bli brutt ned og la elektrisk energi til å gå tapt, noe som resulterer i ufullstendig forbrenning. Dieselmotorer bruker ikke en gnist for å tenne drivstoffet, slik at tenningssystemet er kun brukt på en bensinmotor.
Fuel System

drivstoffsystemet inkluderer drivstoff pumpe modul og drivstoff linjer, opp til drivstoff sprøytebrukere. Injektorene er ansvarlige for spraying den nøyaktige mengde brennstoff inn i motoren som er nødvendig for drift under alle forhold. Denne prosessen er elektrisk og mekanisk, og det er mer komplisert enn det kan virke. En feil i ledningene brukes til å kontrollere dysene kan forårsake grov kjører eller steiler, som kan en fysisk blokkering av injektoren. Injektoren Spissen kan ha karbon eller annet smuss på den, forårsaker en ukorrekt spraymønster når brenselet slippes. Lavt drivstoff trykk eller volum forårsaket av en tett dieselfilter eller svak bensinpumpe modul kan forårsake denne bekymringen også. Dieselmotorer er spesielt følsomme for drivstoff system bekymringer med hensyn til kjøreegenskaper.
Air Delivery

air-levering systemet er relativt enkelt i de fleste biler, som består inntak av kanaler og et luftfilter, samt et spjeldhus og inntaksmanifold på toppen av motoren. Grov tomgang og steiling på grunn av luft leveringsproblemer er ofte forårsaket av en hindring i systemet. Dette kan være en plugget luftfilter, eller en utenlandsk blokkering i kanal som en gnager hekker. Gasspjeldhus ofte er blokkert med sot, noe som vil føre til ujevn tomgang og steiling også.
Interne Motor

De fleste interne motorproblemer vil føre til ujevn løping og steiling i henhold alle driftsforhold og generelt ikke forårsaker bare et problem bare på tomgang. Ventil problemer, som for eksempel forurensning eller slitasje, kan føre til problemer som kan være mer uttalt på tomgang. Lav kompresjon i en eller flere sylindere kan også forårsake disse bekymringene.
Diagnose og reparasjon

Ofte grov tomgang og steiling er ledsaget av en "check engine" lys . Bilen Datamaskinen kan også indikere at en diagnostisk feilkode er lagret. Selv om dette kan bidra til å peke en profesjonell tekniker i riktig retning for en diagnose, disse elementene ikke angi nøyaktig hva som er galt med bilen. Hvis du bytter ut en del på et kjøretøy basert på en diagnostisk problemer kode, og ikke har en fullstendig diagnose av bilens systemer utført, står du i fare for å erstatte den feilaktige delen, som fører til unødvendige utgifter øke den endelige kostnaden for reparasjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68501.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer