De AWD clunks Når Turning

All-wheel-drive kjøretøy systemer blir stadig mer vanlig på grunn av sikkerhet og trygghet tilbudt beboerne. Firehjulstrekk gir økt veigrep og kontroll med dårlige veiforhold, og også tillater folk å ta sine biler off-road til mer fjerntliggende områder. En vanlig klage med firehjulsdrift er at systemet kan være mye støy i svinger under visse omstendigheter. Grunnen til clunks
p Hvis overføringen tilfelle av en all-wheel-drive kjøretøy clunks ved å svinge, er den mest sannsynlige årsaken at overføringen saken ikke er slik at for forskjellene i bevegelse mellom foran og bakaksler riktig. Dette kan være på grunn av slitasje eller funksjonsfeil i tyktflytende clutch montering, eller kan være relatert til en annen svikt innsiden av overføringen saken.
Ulike hjulhastigheten

bilens fire hjul slår på ulike hastigheter under normal drift. Utsiden hjulet i en sving må spinne raskere fordi det reiser en større avstand gjennom svingen. På samme måte, forhjulene spinner raskere enn bilens bakhjul på grunn av kortere avstand til bakakselen beveger seg når snu. Kjøretøyet må ta høyde for disse forskjellene å sørge for jevn drift.
Transfer sak Function

overføre saken eller kraftoverføring anlegget til denne forskjellen i alt -hjulsdrevne kjøretøy. Med tradisjonelle firehjulstrekk, er forakselen bare engasjert i lav trekkraft forhold, når sluring vil oppstå mellom dekkene og bakken. I disse tilfellene vil ikke overføre saken ikke må tillate hastighet forskjeller. All-hjulsdrevne kjøretøy enten bruke en differensial enhet likt det som er funnet i en konvensjonell bakakselen for å gi for denne forskjellen, eller en tyktflytende clutch som vil tillate for glidning opp til et punkt, men gir en direkte tilkobling, i tilfelle av lav kjøretøy trekkraft, som styres enten mekanisk eller elektronisk.
Oppløsning
p Hvis din all-wheel-drive bilen har egne modi for all-wheel og fire-hjulstrekk , være sikker på velgeren er i all-wheel drive, som firehjulstrekk ikke tillater forskjellene i hjulspinn. Firehjulstrekk bør bare brukes i begrensede trekkraft forhold, for eksempel søle eller snø. Hvis bilen fortsatt clunks, se et verksted for riktig diagnose og reparasjon. Du kan redusere støyen ved å operere i to-wheel drive-modus, hvis bilen er utstyrt med dette alternativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68502.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer