Sette inn Radio Koder til en 97 Volkswagen Passat

I 1990 Volkswagen Passat endelig gjort sin vei til USA som erstatning for Quantum. Det rare er at til tross for dette blir første gang "Passat" navnet kom i USA, Dasher, som var tilgjengelig i USA fra 1974 til 1981, var kjent som Passat hele resten av verden. 1997 Passat kom standard med en åtte høyttalere, AM-FM stereo system med en kassettspiller, og noen av disse radioene hadde et sikkerhetssystem som deaktiverte radioen når den mistet batteristrøm. For å låse opp radioen, må du legge inn en spesiell sikkerhetskode at produsenten programmert inn i radioen. Du trenger
Radio sikkerhetskort
Vis flere instruksjoner
en

Finn radioen sikkerhetskort. Dette er kortet at dealership gitt den opprinnelige kjøperen med da han kjøpte bilen. Hvis radioen er et originalt utstyr erstatning modell, må kortet ha kommet med radioen. Hvis du ikke har dette kortet, må du fjerne radioen og få serienummeret fra den informasjonen klistremerke. Når du har denne informasjonen, kan du kontakte en Volkswagen forhandler for en erstatning kode.
2

Vri tenningen til "Akk" posisjon og slå radioen på. Observer som "Safe" vises på radio display.
3

Trykk og hold "AM /FM" og "Scan"-knappen samtidig til "1000" viser på radio display. Slipp knappene så fort som "1000" vises, eller radioen kan feilaktig akseptere "1000" som et forsøk på radio kode oppføring.
4

Skriv inn den firesifrede radio sikkerhetskode, notert på radio sikkerhetskort, ved å trykke på og slippe forhåndsinnstilt knapp "1" til det første sifferet i displayet matcher det første sifferet i radioens sikkerhetskode. Gjenta denne prosessen til å gå inn i andre, tredje og fjerde siffer i koden ved hjelp av forhåndsinnstilte knapper "2", "3" og "4".
5

Hold "AM /FM" og "Scan"-knappene samtidig til "Safe" vises på radio display. Når "Safe" vises, slipp knappene og radioen vil endre på radio tuner og operere som normalt. Hvis radioen er fortsatt i lock-modus, må startnøkkelen til "Off" posisjon og start prosessen fra trinn en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68677.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer