Slik feilsøker en bil med styring problemer

Steering problemer på bilen din er potensielt alvorlige. Du bør ikke kjøre bil med styring problemer fordi du kan ende opp i en fatal bilulykke hvis du plutselig mister all kontroll over kjøretøyet. Styresystemer på de fleste biler skal være betjent av en profesjonell mekaniker. Men det er noen vanlige problemer som du kan feilsøke før du tar den til en mekaniker slik at du vet hva som må fikses, noe som sparer deg fra å måtte betale en mekaniker til å diagnostisere problemet. Instruksjoner
en

Åpne panseret og sjekke servostyring væske nivå. Mange biler har servostyring. Lokket på servostyring reservoaret vil si "servostyring" rett på den. Disse reservoar tanker blir normalt installert på brannmuren. Væskenivået bør være mellom den øvre og nedre maksimumshøyde på utsiden av tanken. Hvis væskenivået er lavt, hell i mer servostyring væske til riktig nivå er nådd.
2

Drei rattet til venstre og høyre. Hvis det er noen spill eller slakk i rattet før hjulene igjen, da blir du nødt til å ha din tie rod ender kontrolleres og skiftes ut.
3

Drei rattet fra lås til Lås (hele veien fra den ene siden til den andre). Hvis det er noen clunking støy mens du dreier på rattet, ha styring tannstang sjekket og erstattet av en mekaniker.
4

Slå motoren av og snu hjulet fra lås til lås. Hvis du hører noe støy, som en hvinende lyd, mens du vrir på rattet må du ha din servostyring pumpe og skivene kontrolleres og skiftes ut av en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64806.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer