Slik feilsøker en 1988 Honda Civic Brake Linje

De brems linjene i 1988 Honda Civic er integrert for din sikkerhet og sikkerheten til publikum. 1988 Honda Civic benytter en lukket hydraulisk brems online systemet. Hvis det er en lekkasje av bremseslanger er kompromittert vil bremsene svikte sette deg og alle rundt bilen din i fare. Feilsøke brems linjene i 1988 Honda Civic hvis du mistenker at det er en bremsevæske lekkasje for å sikre alles sikkerhet. Du trenger
Garage lift
Butikk rags
Dot-3 bremsevæske
Rene hvite filler eller papirhåndklær
Automotive avfettingsmiddel
Vis flere instruksjoner

1.

Løft hele kjøretøyet og trygt. En garasje heis er å foretrekke når du løfter hele bilen for sikkerhets skyld.
2

Åpne panseret og finn master sylinder. Det er i motorrommet nærmest førersetet. Det er en brems booster som er en stor plate montert på brannmuren omtrent på størrelse med en liten frisbee. Montert på forsiden av bremsen booster er et rør med ordene "Bremsevæske skrevet på den. Dette er master sylinder.
3

Finn de bremserør og slanger. De bremserør er metall og kjøre fra brems booster under motoren. Rørene splitt og reise til hvert av forhjulene. Bakhjulene er koblet sammen med rør som går fra passasjersiden forhjulet ned passasjersiden av bilen. Rørene inn passasjersiden bakhjulet deretter reise til førersiden bak rattet. Slangene er mindre, gummi linjer som kobler de metallrør til bremseskiver forsamlinger i hvert hjul.
4

Rengjør bremserør og slanger grundig med bil avfettingsmiddel. Sørg for at du kan se eventuelle lekkasjer av bremsevæske fra linjene.
5

Vri nøkkelen til "On" posisjon uten å avfyre ​​tenningen. Fyll master sylinder til maks med Dot-3 bremsevæske. Har en venn komme inn i bilen og pumpe på bremsepedalen.
6

Inspiser alle rør og slanger systematisk starter med rørene som kommer ut av brems booster. Følge linjene til førersiden forhjulet, passasjersiden foran hjulet, passasjersiden bak rattet og førersiden bak rattet. Vær spesielt oppmerksom på hvor rørene møtes slangene. Bruk en ren hvit raseri å kjøre langs rør og slanger for å avsløre noen rød væske. Hvis du finner red dot-3 bremsevæske du har funnet en lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67012.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer