Hva er årsaken til en bil å trekke til venstre?

Hvis du stadig legge press på rattet i bilen din for å holde den mellom linjene på veien, kan det være en sikkerhet bekymring. Når en bil begynner å trekke mot venstre, kan det føre til at du utilsiktet drive inn medianen eller inn i motgående trafikk. En bil skal kjøre i en rett linje selv uten hendene på rattet. Det er et par grunner til at det ville trekke til venstre. Tire Pressure

Start med de enkle løsningene først. Bilen kan trekke til venstre på grunn av feil dekktrykk. En bil vil ha en tendens til å drive litt mot en underinflated dekk. Dette vil føre til ujevn dekkslitasje og ende opp med å koste deg penger for utskifting dekk samt bidra til håndtering problem.

Bruk et dekk måler for å sjekke lufttrykket i alle dekkene. Sjekk nivåene mot produsentens anbefaling i instruksjonsboken. Hvis venstre forhjul har en betydelig lavere lufttrykk enn foran høyre, så dette er trolig den viktigste årsaken til din bil drivende mot venstre.
Ujevn slitasje

Hvis den fremre venstre dekk har ujevn slitasje, særlig mot utsiden av dekket, så det kan være årsaken til at bilen skal dra. Et dekk driver generelt mot ujevn slitasje, så slitt løpebaner på utsiden av den fremre venstre dekk kan lett føre til en liten trekk i den retningen, forutsatt foran høyre dekk er i god stand.

Camber

En annen grunn en bil kan trekke til venstre er en justering problem. Dette kan ha å gjøre med camber, eller vinkel, av hjulene. Ifølge AA1 Car nettsted, vil en bil trekke mot én side hvis det er for mye positiv camber på den siden. Dette kan være et resultat av en bøyd fjærben eller spindel, en sammentrukket styrearm foringen, svake fjærer eller en annen fysisk feil innenfor understellet.

Vanligvis vil en omstilling tjeneste på butikken ta seg av feilinnretting eller relaterte problemer .
bremsen

Hvis bilen trekker til venstre, kan det være fordi de venstre-side bremsene drar. Hvis problemet ser ut til å bli verre når bremsene brukes, så dette er trolig tilfelle.

Problemet kan være forårsaket av flere komponenter i bremsesystemet. Bremsekalippernes kan stikke eller ikke slippe helt på grunn av for mye væske i master sylinderen reservoar. Det kan også indikere en svak bremse trommelen eller feiljustert bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65722.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer