Hvordan sjekke dynamoen på en 1996 Nissan Sentra

Kontroll av tilstanden til dynamoen på din Nissan Sentra vil hjelpe deg å avgjøre om dynamoen må skiftes. Hvis du opplever treg spy, svakt batteri eller døde batterier regelmessig, er det på tide å finne ut hvorfor. Testing av utgangsspenningen fra generatoren vil bidra til å avgjøre om dynamoen er problemet, eller hvis det er noe annet sted i systemet. Det elektriske anlegget er 12 volt, og dynamoen vanligvis legger ut 13,5 til 15 volt. Dette gjør makt til å kjøre bilen og lade batteriet samtidig. Du trenger
Digital mutlimeter
Vis flere instruksjoner
en

Plasser skiven på det digitale multimeter på 20V innstilling. Dette vil tillate deg å teste for volt med måleren.
2

Sett bilen på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Hvis det er en automatisk girkasse, plasser girvelgeren i park. Manuelle girkasser bør stå i nøytral.
3

Start bilen og la den inaktiv. Vær forsiktig når du arbeider rundt motoren og alle bevegelige deler. Hold hender, klær og smykker borte fra motoren.
4

Place den røde ledningen fra multimeter på "B"-kontakten på baksiden av dynamoen. Dette er ledelsen med stor rød ledning koblet til den på baksiden av dynamoen.
5

Koble den sorte ledningen fra multimeter på et egnet underlag. Jord ikke til generatoren tilfelle. Velge et sted på kroppen eller chassis der du har bart metall for eksempel en bolt eller skrue.
6

merke til lesing på multimeter. Avlesningen skal være mellom 13,5 og 15 volt. Noe mindre indikerer en dynamo som ikke produserer nok strøm og noe over indikerer en dårlig spenningsregulator i dynamoen.
7

Slå av motoren og sjekk beltet for å fastslå om det er løs og forårsaker en lav lesing. Hvis beltet er stramt, vil dynamoen må være benk testet av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64766.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer