The Power Steering på My Pontiac Montana Har en Humming Noise

Din servostyring pumpe er en del av et hydraulisk system som lar deg enkelt slå din Pontiac Montana. Når det er et problem med pumpen , vil det ofte gi deg et lydsignal . Servostyring væskenivå

Det første stedet å lete når du begynner å høre lyder fra servostyring pumpen er væskenivået . Din Montana pumpen er plassert rett foran motorblokken . Sikre at væsken er på riktig nivå . Lave væskenivåer vil føre til at pumpen å lage lyder og vil raskt føre til interne problemer .
Servostyring Pumpe Belt

Montana bruker et enkelt, Serpentine beltet . Sørg for at det er riktig spenning mellom beltet og pumpen . Pumpen har tre bolter som kan tillate pumpen å skifte hvis de blir løst . Dette kan føre til at beltet å hvine som den prøver å drive pumpen.

Interne Problemer

Pumpen har en rotor med skovler . Disse lamellene fungere som padleårer på en paddlewheel , presser væske inn i slangen som fører til styring boksen . Lagrene at rotoren spinner på kan bli oppbrukt. Når dette skjer , vil pumpen produsere en rekke hørbare lyder. Pumpen må skiftes ut dersom lagrene mislykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67972.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer