Hvordan Test gressklipper Spoler

Gressklipper tenning systemer fungerer på samme måte som automotive systemer, de er bare litt enklere og mer kompakt. Klipperen kveil er et to-i-ett stykke, og en magnetisk føler på baksiden av spolen detekterer passasjen av magnetene på svinghjulet, som sender et signal til den primære spole for å fyre av tennpluggen. Diagnostisering en gressklipper coil er akkurat som å diagnostisere noen andre, som er noen av triksene som kan spare deg for verdifull tid og frustrasjon. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Gamle tennplugg
Bladmått
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern klipperen plast motordeksel å få tilgang til tennplugger og plugg ledninger. Trekke ut pluggen ledninger fra pluggene og følge dem tilbake til spolen, du kan finne det monteres et sted nær baksiden av motorveivhuset, nær svinghjulet
2

Trekk kill ledningen ut av din. plugg. Dette tynn tråd fungerer som en grunn for spole din når du treffer kill switch, omlegging energi fra spolen inn i rammen i stedet for inn tennpluggene. Pop en gammel tennplugg i en av plugg ledninger. Hold pluggen tett til motorblokk med et par isolerte kanal-lock tang.
3

Ha en assistent til å forsøke å starte klipperen på vanlig måte, og se for en lys , tynn, blå-hvit gnist hoppe over pluggen. Du ønsker kanskje å utføre denne testen i en svakt opplyst garasje til beste måle gnist kvalitet. Dersom gnisten er svak, tykk og gul-farget, så spolen ikke leverer den strømmen den skal og må byttes ut. Hvis det er ingen gnist i det hele tatt, dobbeltsjekke at du koblet kill wire. Hvis kill ledningen er koblet fra, og det er ingen gnist, går du videre til neste trinn.
4

Sjekk luftspalte mellom spolen magnetisk pickup faner og magneter på svinghjulet. Dette gap må være smal og nøyaktig innstilt. Fabrikantens anbefalinger variere, men avstanden bør være mellom omtrent 0.010 og 0.014 tommer. Hvis du ikke har et sett med følerblader, bruke et visittkort for å måle gapet. Løsne spolen og justere det som må være slik at riktig trådmåler eller visittkort passer akkurat mellom fanen og magnet. Re-test for gnist.
5

Fjern pluggen ledningen fra coil utgang. Still ditt digitale multimeter for å lese i tusenvis av ohm (1K med den greske Omega symbolet ved siden av), og trykk på en av ledningene til spolen utgang. Berør den andre fører til effektinngangsterminalen fra dynamo eller batteri. Spesifikasjoner varierer, men du bør få en ohm leste et sted mellom 3000 og 5000 ohm. Hvis telleverksavlesning en åpen krets eller (uendelig ohm), eller en kortslutning (null ohm), så er det på tide å skifte coil.
6

Slå ohm meter å lese i enkle ohm. Utfør samme test, denne gangen testing fra spolen bakken terminal (kill terminal) til de viktigste spiral utgang. Motstand i ohm bør være svært lav, nesten ikke-eksisterende. Hvis du får mer enn 50 ohm coil er dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68270.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer